ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

9 September, 2023 - 19:51

Categories: 

«Κλείνει» στην Γκαζιαντέπ ο Ενκουλού

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται ότι βρήκε ο Νικολάς Ενκουλού!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη, μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε προστάσεις από αρκετές ομάδες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αυτή που τον προσέλκυσε είναι η τουρκική Γκαζιαντέπ!

Η ομάδα του Μάριους Σουμούντιτσα μετά την κάκιστη εκκίνηση της στη Super Lig, αναζητά τον ηγέτη της άμυνας της η οποία έχει ήδη δεχθεί ήδη 10 γκολ σε τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα ο 33χρονος Καμερουνέζος να είναι ο εκλεκτός για τα μετόπισθεν.

Μάλιστα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ενκουλού θα συναντήσει στην Γκαζιαντέπ τον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη, Σαλέμ Εμπακατά.Με τους «κίτρινους» ο έμπειρος στόπερ κατέγραψε την περασμένη σεζόν 17 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ.

Ομάδα: