ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 September, 2023 - 19:29

Categories: 

«Κλείνει» στην Πεντίκσπορ ο Αχμέντ Χασάν

 

Στα γήπεδα της Τουρκίας ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Αχμέντ Χασάν

Με βάση δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει  σε όλα για την παραχώρηση του Αιγύπτιου επιθετικού στην Πεντίκσπορ!

Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Φικρέτ, ο 30χρονος φορ αναμένεται να βρεθεί απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο έμπειρος φορ, που δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του ενόψει της νέας σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά, μετά τις θητείες του εκεί με τις φανέλες των Κόνιασπορ και Αλάνιασπορ.

Άλλωστε, ο Χασάν έχει αφήσει ένα πάρα πολύ καλό όνομα στην Τουρκία, αφού πέρσι κατέγραψε 26 συμμετοχές με 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλάνιασπορ, ενώ είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων τη σεζόν 2021/22 (33 συμ. 11 γκολ).

 

 

 

Ομάδα: