ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 May, 2023 - 16:20

Categories: 

«Κληρώνει» για Τάισον στον ΠΑΟΚ

Δύο προβλήματα προέκυψαν στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο Τάισον έγινε αναγκαστική αλλαγή την ώρα του αγώνα με τους «κίτρινους», αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο ζήτησε αμέσως αλλαγή.

 

 

Εκείνο που προκύπτει σε πρώτη φάση είναι πως η αντικατάσταση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ήταν περισσότερο προληπτική, όμως η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας που θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Τάισον θα πηγαίνει μέρα-μέρα για να αποφασιστεί η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα (3/5, 20:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Από τη μεριά του, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποκόμισε ένα σκίσιμο κάτω από το μάτι. Η κατάσταση του σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει ανησυχία, αφού το «παράσημο» προέκυψε σε μία φάση που έγινε στο πρώτο μέρος του αγώνα και ο Κροάτης τερματοφύλακας συνέχισε κανονικά.

Όσον αφορά τον Ίνγκασον, είναι νοκ άουτ για την προσεχή αναμέτρηση με το «τριφύλλι», πρώτο μέλημα είναι να είναι Ο.Κ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την ΑΕΚ, ίσως και για τον πιθανό «τελικό» για την 3η θέση με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Αουγκούστο που και εκείνος είχε ένα θεματάκι τραυματισμού και δεν μπήκε στην αποστολή του χθεσινού ματς.

 

,

 

 

 

Ομάδα: