ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2023 - 16:55

Categories: 

«Κληρώνει» για Φορτούνη και Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό

 

Την στιγμή όπου στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε μεταγραφική εγρήγορση ταυτόχρονα οφείλουν να διαχειριστούν δυο πολύ σημαντικές υποθέσεις,. Ο λόγος για τις περιπτώσεις των Κώστα Φορτούνη και Μαντί Καμαρά.

Δυο υποθέσεις που «καίνε», έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, πόσω μάλλον από την στιγμή όπου αναφερόμαστε σε δύο ειδικές περιπτώσεις παικτών που είναι χρόνια στην ομάδα, αμφότεροι  διανύουν τον τελευταίο χρόνο  του συμβολαίου τους και παράλληλα βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει την παραμονή του Κώστα Φορτούνη και του Μαντί Καμαρά και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ξεκινώντας από τον Κώστα Φορτούνη, ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει επανέλθει δριμύτερος! Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την μπαγκέτα του ηγέτη και δικαίως θεωρείται ως ο νούμερο ένα … δημιουργός, ο παίκτης κολώνα του φετινού Ολυμπιακού. Με το σπαθί του δούλεψε σκληρά, έχει ξανακερδίσει το περιβραχιόνιο, πήρε εκ νέου την  φανέλα με το νούμερο «7» που είναι πολύ ιδιαίτερη για τους «ερυθρόλευκους».

Επιπλέον στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, όπου έλαμψε με την απόδοσή του πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ, και δίνοντας το 3-0 στο … πιάτο στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είδε όλο το Καραϊσκάκη να σηκώνεται στο πόδι και να του ζητάει επιτακτικά την παραμονή του για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Φοροτύνης σίγουρα έχει στο μυαλό του την πρόταση που έχει κατατεθεί από την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ότι είναι τεράστιο το τίμημα να είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης, ο ακρογωνιαίος λίθος στην συμπλήρωση του εορτασμού των 100 χρόνων της ομάδας που ο ίδιος λατρεύει παθολογικά!

 Όσον αφορά τον Μαντί Καμαρά, ο Αφρικανός άσος θυμίζει έντονα τον παίκτη που έκανε την διαφορά στα δύο – τρία πρώτα του χρόνια στον Θρύλο! Με τα τρεξίματά και την ποιότητα του έχει φέρει απίστευτη ισορροπία μεταξύ των γραμμών και αποτελεί επίσης μία τρομερά χρήσιμη μονάδα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Κρατάμε στα υπόψη μας το γεγονός ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Λιόν , την οποία και εξετάζει προσεκτικά…

 Δεδομένα  ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον κεντρικό χαφ από τη Γουινέα και τους θεωρεί κομβικούς στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος προπονητής επιθυμεί διακαώς την παραμονή και των δυο παικτών.

 

Ομάδα: