ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2023 - 00:10

Categories: 

«Κληρώνει» την Πέμπτη για την Εθνική

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024, υποχρεώνοντας τη Γαλλία στην πρώτη και μοναδική της απώλεια (2-2).

Ένα αποτέλεσμα που δίνει έξτρα ψυχολογία στη «γαλανόλευκη» και στέλνει… μήνυμα στους αντιπάλους της ενόψει των playoffs για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024.

Η κλήρωση για την έδρα των ημιτελικών και των τελικών στα playoffs σε κάθε Path (σσ. υπάρχουν τρία και η Ελλάδα συμμετέχει στο C) θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 23/11 στη Νιόν στις 13:00 το μεσημέρι στο «House of European Football».

Εκεί όπου θα καθοριστεί εάν η Ελλάδα στον ημιτελικό θα υποδεχτεί στην «OPAP Arena» το Καζακστάν ή θα παίξει εκτός έδρας. Όπως και θα γίνει κλήρωση για τον τελικό, όπου θα γνωστοποιηθεί η έδρα και θα φανεί αν η Ελλάδα θα παίξει εντός με τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο εφόσον καταφέρει να προκριθεί.

Με τα ματς να είναι νοκ-άουτ και να κρίνονται σε μία αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.