ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2023 - 19:07

Categories: 

«Κλώτσησε» ευκαιρίες και βαθμούς ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τη υπεροχή του μένοντας στο στείρο και άγονο 0-0 απέναντι στον Βόλο. Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ώστε να ανασάνουν, συνεχίζουν στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας ενώ ο Βόλος παραμένει εντός εξάδας και με απόσταση ασφαλείας. Yποδέχεται τον Ολυμπιακό ο Βόλος την επόμενη αγωνιστική ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Με 3-5-2 κατέβασε τον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Στην εστία ο Μανδάς και οι Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης στην τριάδα των στόπερ. Λάρσον, Μπαλογιάννης τα μπακ-χαφ, με τους Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα στον άξονα. Τοράλ και Ντίκο οι δύο επιθετικοί.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος. Στο τέρμα ο Κλέιμαν με τους Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα στην τετράδα της άμυνας. Μπαριέντος, Μεταξάς οι δύο χαφ, με τους Μεθκίδα, Νοκέρ, Ντέλετιτς στη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κούτσιας.

 

Το ματς

Ο Βόλος απείλησε με τη... σέντρα του αγώνα την εστία του Μανδά, όταν ο Ντέλετιτς έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, αλλά πρόλαβε και έδιωξε ο Λάρσον. Στο 8ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν Νέιρα και Τοράλ συνδυάστηκαν, ο Ντίκο πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάγια αλλά σούταρε άουτ.

 

Στην συνέχεια του ματς ο ρυθμός έπεσε, ο Βόλος είχε την κατοχή, αλλά ο ΟΦΗ ήταν πιο ουσιαστικός και απειλούσε στις αντεπιθέσεις. Στο 38’ ο Λάρσον έκανε την σέντρα, ο Τοράλ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 45’ η κρητική ομάδα είχε μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία, όταν ο Νέιρα έκανε την κάθετη στον Ντίκο αλλά ο Κλέιμαν του είπε όχι! Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά, αλλά ο ο Άλχο έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια (0-0).

 

 

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο φουριόζος και απειλούσε συνεχώς την εστία του Κλέιμαν, ο οποίος όμως στάθηκε στο ύψος του και εξουδετέρωσε κάθε φάση των Κρητικών.

Στο 59’ ο Νέιρα έστρωσε ωραία στον Ντίκο ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Λάρσον που από κοντά σκόραρε για το 1-0 του ΟΦΗ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά την υπόδειξη του VAR για οφσάιντ.

 

Η σειρά του Βόλου για να απειλήσει ήρθε στο 78ο λεπτό, όταν ο Άλχο έκανε την σέντρα, ο Κούτσιας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Ο ΟΦΗ δυο λεπτά αργότερα φώναξε για πέναλτι σε πέσιμο του Νέιρα από τον Ουές, αλλά διαιτητής και VAR έδειξαν παίζετε.

Στο 89’ ο ΟΦΗ είχε μια τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Περέα πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κλέιμαν έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και κράτησε καθαρή την εστία του για ακόμη μια φορά.

 

Ομάδα: