ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2023 - 20:02

Categories: 

«Κρούση Τραμπζονσπόρ για Μασούρα»

 

Την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα φέροντια να «γλυκοκοιτάζουν» στην Τραμπζονπόρ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η ομάδα της Τραπεζούντας κάνει προσπάθεια, ώστε να αυξήσει την … ελληνική παροικία που έχει δημιουργηθεί.

Όπως αναφέρει το «SportsDigitale», η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Κουρμπέλη κατέθεσε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα και μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει κάτι νεότερο για την πρόταση ή την απάντηση των «ερυθρόλευκων» εφόσον την έχει δεχθεί από τους Τούρκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της Πρωταθλήτριας για το 2022 στην γειτονική χώρα προς το πρόσωπο του 28χρονου μεσοεπιθετικού δεν είναι τωρινό, αφού καις το πρόσφατο παρελθόν είχε κινηθεί για την απόκτησή του ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του και το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Μασούρας μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας μετράει ένα γκολ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής εξτρέμ πραγματοποίησε μια μέτρια σεζόν -με βάση τη συνεισφορά του τα προηγούμενα χρόνια- καθώς σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Ομάδα: