ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 00:40

Categories: 

«Κόλλησε» η Ίντερ στη μάχη της Γένοβας

Όρθια στη «μάχη» της Γένοβας η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» μετά από τέσσερις σερί νίκες κόλλησαν στην έδρα της Τζένοα (1-1) για την 18η αγωνιστική της Serie A δίνοντας το δικαίωμα στη Γιουβέντους να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, αν και εφόσον επικρατήσει στο ντέρμπι με τη Ρόμα το βράδυ του Σαββάτου (30/12).

Σπουδαία νίκη για τη Λάτσιο, η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 στο «Ολίμπικο» από τη Φροζινόνε, έβγαλε αντίδραση και επικρατώντας 3-1 στο τέλος, μείωσε τη διαφορά της από την 6η θέση στον έναν βαθμό!

Στο «Λουίτζι Φεράρις» η Ίντερ μπήκε δυναμικά και στο 9' με τον Μαρτίνες να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τουράμ. Στο 16' η αναμέτρηση διακόπηκε για επτά λεπτά λόγω καπνογόνων. Στο 36' οι «νερατζούρι» έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ με τον Τσαλχάνογλου να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και τον τερματοφύλακα της Τζένοα, να παρεμβαίνει ξανά, ενώ στο 42' ο Μπαρέλα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Μπαρέλα να στέλνει εξ επαφής την μπάλα στο δοκάρι.

Ωστόσο, η Ίντερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αρναούτοβιτς να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Παρόλα αυτά η Τζένοα κατάφερε πριν το ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ντραγκουσίν να σκοράρει για το 1-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες έκαναν ένα σκληρό παιχνίδι χωρίς ουσία.


Την ίδια στιγμή στο «Ολίμπικο», η Λάτσιο υπέστη σοκ στο 67' όταν ο Ζουλέ αξιοποίησε το πέναλτι που κερδισε η Φροζινόνε, κάνοντας το 0-1! Ωστόσο, η ομάδα του Σάρι, έβγαλε αντίδραση και μέσα σε δυο λεπτά έκανε μια μυθική ανατροπή χάρη σε γκολ των Καστεγιάνος και Ίσακσεν για το 2-1.

Οι «λατσιάλι» σκόραραν ξανά με τον Καστεγιάνος, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Αργεντινός ήταν εκτεθειμένος όμως στο 84' ο Πάτρικ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.