ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

7 March, 2023 - 05:36

Categories: 

«Λευκή» ισοπαλία στην Παμπλόνα!

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Οσασούνα και Θέλτα για την 24η αγωνιστική της La Liga.

Η αναμέτρηση ήταν ναι μεν ισορροπημένη από άποψη ρυθμού, ωστόσο την πρωτοβουλία των ενεργειών και τον έλεγχο των κινήσεων τον κατείχαν οι γηπεδούχοι. Πιο συγκεκριμένα, η Οσασούνα ήταν αυτή που κυκλοφορούσε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και που παρήγαγε κάποιες επικίνδυνες φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών χρειάστηκε και η συνδρομή του τερματοφύλακα της Θέλτα, Ιβάν Βιλλάρ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα του ματς με τη φανέλα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το τέμπο έπεσε αισθητά, με την κούραση να γίνεται εμφανής όσο περνούσε η ώρα. Παράλληλα, οι αλλαγές που έγιναν κυρίως μπέρδεψαν τις δύο ενδεκάδες παρά τους έδωσαν φρέσκα στοιχεία στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα η φαντασία και η δημιουργία να εντοπίζονται στον ελάχιστο βαθμό. Βέβαια, στις λίγες στιγμές που έγιναν στο τελευταίο 45λεπτο από πλευράς Οσασούνα, και πάλι ήταν αναγκαίες οι αποκρούσεις του Βιλλάρ, που ξελάσπωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Έτσι, στο σφύριγμα της λήξης το 0-0 παρέμεινε, με τις Οσασούνα και Θέλτα να μοιράζονται από ένα πόντο.

Η ισοπαλία αυτή, λοιπόν, φέρνει το σύνολο του Γιακόμπα Αρασσάτε στην 8η θέση με 34 βαθμούς και στο -1 από την 7αδα. Από την άλλη, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλχάλ πήγε στη 12η θέση και στους 28 πόντους, όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.