ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2023 - 17:47

Categories: 

«Μάχιμος» ο Λόιντ στην Μονακό

Ακόμη μία πολύ ευχάριστη είδηση για τη Μονακό!

Ο Τζόρνταν Λόιντ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από καλοκαίρι και πλέον μετράει… αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάσα Ομπράντοβιτς ο Λόιντ έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (26/10), ειδάλλως θα παίξει κανονικά στο ματς πρωταθλήματος με την Γκραβελίν (28/10).

«Έχουμε μία νέα σεζόν μπροστά μας και ξεκινάει με την επιστροφή του Τζόρνταν Λόιντ. Αυτό αποτελεί ένα καλό… πρόβλημα για εμάς, καθώς είναι ένας παίκτης-κλειδί, ο οποίος θέλει τον χρόνο του για να βρει ρυθμό και να επιστρέψει στο 100%. Δεν ξέρω εάν θα αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι, το σκεφτόμαστε ακόμα. Από την άλλη, θα παίξει κανονικά με την Γκραβελίν», ήταν τα λόγια του Σέρβου προπονητή των Μονεγάσκων.