ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2023 - 21:05

«Μάχιμος» ο Μουκουντί, νοκ άουτ ο Αραούχο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (11/04) προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ, όπως και οι τραυματίες Αραούχο, Άμραμπατ και Σιντιμπέ, αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μουκουντί.

 

 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD, ) για να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου ημιτελικού και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο ντέρμπι του Φαλήρου.

 

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε μαζί του τον Αρόλντ Μουκουντί, αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Τομ Φαν Βέερτ και Αλεξάντερ Φράνσον, όπως και οι τραυματίες Αραούχο, Σιντιμπέ και Άμραμπατ. "Μέσα" μαζί με τον Ραντόνια βρίσκονται και οι Ντάικο και Μιχάλης Κοσίδης.

 

 

Ομάδα: