ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 January, 2023 - 15:37

Categories: 

«Μίδας» Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπέγραψε στην Αλ Νασρ με μυθικό συμβόλαιο για δυόμιση χρόνια και ανακοινώθηκε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Τα συμβόλαια των Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαμπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν φαντάζουν… φτωχά μπροστά σε αυτό που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ!

 

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο Πορτογάλος σταρ να έλεγε πως δεν θέλει να παραμείνει υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος της καριέρας του, συνεπώς να αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, όμως τελικά «λύγισε» και αυτός μπροστά στο άφθονο χρήμα των Αράβων.

 

Έτσι τα επόμενα 2,5 χρόνια (υπέγραψε ως τον Ιούνιο του 2025) θα τον βρουν να αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, με το συνολικό ποσό που θα βάλει στον έτσι κι αλλιώς «ιλιγγιώδη» λογαριασμό του να αγγίζουν τα 500.000 εκατομμύρια ευρώ!

Ένα «πακέτο», το οποίο προβλέπει πέρα από τις ετήσιες αποδοχές του, το πριμ υπογραφής συμβολαίου, αλλά και ένα μεγάλο ποσό για ποσοστό από τη διαχείριση της εικόνας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν διαιρέσουμε τα «μηνιάτικα» και τα «μεροκάματο» που θα λαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ως εξής: Θα εισπράττει πλέον 16,7 εκατ. ευρώ το μήνα, 3,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, 555 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, 386 ευρώ το λεπτό ή 6,5 ευρώ το δευτερόλεπτο!