ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2023 - 22:01

Categories: 

«Μαγεία» ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο!

Την κορυφαία του εμφάνιση και πιο πειστική του νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα στην Λεωφόρο συντρίβοντας έναν … αναιμικό Παναθηναϊκό με 0-3 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο κυνήγι του τίτλου. Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου θριάμβευσε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών των «Πρασίνων» μετά το 2-0 του πρώτου προημιτελικού της Τούμπας και μείωσαν στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς που τον χωρίζει  από τον χθεσινό του αντίπαλο, δίνοντας παράλληλα τη ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει στον πόντο (σ.σ. 45 έναντι 44)! Οι Θεσσαλονικείς είχαν σε μεγάλη βραδιά τον τρομερό Γιάννη Κωνσταντέλια, που ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του (ένα τέρμα, μία ασίστ) και πανηγύρισαν μία άκρως εντυπωσιακή νίκη, που έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαρκή αγωνιστική τους άνοδο. Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα και δεύτερη συνολικά μετά από αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας τη χειρότερή του εμφάνιση και έχοντας σε τραγική βραδιά την αμυντική του λειτουργία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και αφού στο 4’ το σουτ του Παλάσιος έφυγε άουτ, στο 9’ ο Τσέριν βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, για να απομακρύνει ο Κοτάρσκι σωτήρια. Οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» το γκολ στο 24’ όταν το σουτ του Ολιβέιρα μέσα από την περιοχή βρήκε στο χέρι του Σένκεφελντ και κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Με το «τριφύλλι» να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 40’ – όταν ο Μπερνάρ βρήκε τον Ιωαννίδη αλλά εκείνος έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 44’. Ο Κωνσταντέλιας έπιασε το συρτό σουτ από τα δεξιά, με τον Μπρινιόλι να αποκρούει αλλά να βλέπει την μπάλα να χτυπά στον Ρούμπεν και να καταλήγει στα δίχτυα!

Το «καθάρισαν» Ζίφκοβιτς και Κωνσταντέλιας

Ιδανική ήταν η εκκίνηση για τον ΠΑΟκ στο δεύτερο μέρος, αφού μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο ήρθε το 0-2. Ο Ολιβέιρα βρήκε με τρομερό τακουνάκι τον Κωνσταντέλια, με τον νεαρό να ζευγαρώνει τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Οι Θεσσαλονικείς όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 52ο λεπτό έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με δυνατό σουτ του Κωνσταντέλια από τα αριστερά μετά από αλλεπάλληλες λάθος αντιδράσεις στην άμυνα των «πρασίνων». Ένα δίλεπτο αργότερα, ο Ολιβέιρα άγγιξε και τέταρτο γκολ όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον ΠΑΟΚ να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο... Η βραδιά ολοκληρώθηκε εφιαλτικά για τον Παναθηναϊκό, που είδε τον Σένκεφελντ να αποβάλλεται στο 90’ με δεύτερη κίτρινη και να χάνει τον επαναληπτικό Κυπέλλου της Πέμπτης.

 

Ομάδα: