ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 May, 2023 - 19:17

Categories: 

«Μαρσάρει» η Σίτι για τον τίτλο!

Φορτσάρει για τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «πολίτες» εξαργύρωσαν το φοβερό μομέντουμ που βρίσκονται και με… υπογραφή Γκιντογκάν, επικράτησαν 2-1 υποδεχόμενοι τη Λιντς για την 35η αγωνιστική της Premier League. Έτσι, σημείωσαν τη 10η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και ξέφυγαν στο +4 από την Άρσεναλ έχοντας ίδια παιχνίδια (34).





Ο Γερμανός χαφ ήταν εκείνος που πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων και μάλιστα σε… συνεργασία-καρμπόν με τον Μάχρεζ. Συγκεκριμένα, στο 19' και στο 27', με τον Αλγερινό άσο να μοιράζει από δεξιά και τον Γκιντογκάν να τελειώνει ιδανικά από το ύψος της περιοχής. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε σημειώσει και χατ-τρικ, ωστόσο στο 84' αστόχησε από την άσπρη βούλα. Σε μια φάση που εξαγρίωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι ο Χάαλαντ. Και παραλίγο να το πληρώσει η ομάδα του, καθώς στα… καπάκια ο Ροντρίγκο μείωσε σε 2-1.