ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 April, 2023 - 19:23

Categories: 

«Μαρσάρει» με ... ντόρτια η Άρσεναλ!

Τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι αύξησε ξανά η Άρσεναλ, που νίκησε εύκολα 4-1 τη Λιντς εντός έδρας και ξέφυγε στο +8 από τους «πολίτες» με ένα ματς περισσότερο.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζεσούς στο 35’ έφερε το 1-0 για τους «κανονιέρηδες» με τον Γουάιτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του από κοντά στο 47’. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ζεσούς σκόραρε ξανά καθαρίζοντας το ματς, με τον Κρίστενσεν να σημειώνει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους στο 76’.

 

 

 

 

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 84’ με κεφαλιά του Τζάκα.

Στο Νότιγχαμ, η Φόρεστ κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά ένα χρυσό προβάδισμα ενάντια στη Γουλβς, που όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον... Ποντένσε!

Ο Τζόνσον ήταν αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη (που βρέθηκε στο γήπεδο), ωστόσο ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού λύτρωσε τους «λύκους» με σουτ μέσα από την περιοχή στο 83’.

Η ματσάρα της ημέρας έγινε στο Μπράιτον, όπου η τοπική ομάδα βρέθηκε να χάνει τρεις φορές από την Μπρέντφορντ αλλά είχε ισάριθμες απαντήσεις, με το τελικό 3-3 να ανεβάζει τους δύο αντιπάλους πάνω από τη Λίβερπουλ!

Οι «μέλισσες» προηγήθηκαν με Γιάνσον (10’), Τόνι (22’) και Πίνοκ (49’), με τους «γλάρους» να γλιτώνουν με τέρματα των Μιτόμα (21’), Γουέλμπεκ (28’) και Μακ Άλιστερ (90’ πέν.).

Από εκεί και πέρα, η Μπόρνμουθ πέτυχε τεράστια ανατροπή, 2-1 (50’ Τάβερνιερ, 79’ Σολάνκε – 16’ Περέιρα) επί της Φούλαμ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίστοιχη επιτυχία και για την Κρίσταλ Πάλας, που επιβλήθηκε 2-1 (59’ αυτ. Ίβερσεν, 90+4’ Ματετά – 56’ Περέιρα) της Λέστερ στην επιστροφή του Ρόι Χότζον, βυθίζοντας τις «αλεπούδες» στην τελευταία τριάδα.