ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 September, 2023 - 23:55

Categories: 

«Μοιρασιά» στο Νότινγχαμ

Νότινγχαμ Φόρεστ και Μπέρνλι πάλεψαν, είχαν καλές στιγμές, αλλά στο τέλος νικητή δεν βρήκαν και έτσι μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Σίτι Γκράουντ».

Η Φόρεστ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν νωρίς στο παιχνίδι.

Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 41', όταν μετά από καλή ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε στον Αμντούνι, με τον Ελβετό να την στέλνει στα δίχτυα από τα όρια της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι άργησαν σχετικά να απαντήσουν, αλλά όταν το έκαναν το γκολ ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Στο 61', ο Αβονίγι έσπασε στον Χάντσον-Οντόι και εκείνος με τα ένα αριστοτεχνικό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Τράφορντ για το 1-1.

Οι «κλάρετς» ανέκτησαν το προβάδισμα στο 78', αλλά το γκολ του Φόστερ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR για νωρίτερο φάουλ στον Μακένα, ενώ ο φορ των φιλοξενούμενων αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για βίαιη συμπεριφορά.

Στην όγδοη θέση με επτά βαθμούς η Φόρεστ, στην προτελευταία με μόλις έναν η Μπέρνλι που τα έχει βρει δύσκολα στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.