ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2023 - 16:47

Categories: 

«Μπάσιμο» της Σαμσουνσπόρ για Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκόραρε 18 τέρματα και ήταν εκ των κορυφαίων των ερυθρόλευκων, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη… ζήτηση στην αγορά.

 

Ο 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τους Πειραιώτες, υπογράφοντας για έναν χρόνο και με το «καλημέρα» έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αλλά να μην «παίζει» μόνος του για τον Κονγκολέζο στράικερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπακαμπού είναι ο πρώτος στόχος της Σαμσουνσπόρ, με την τούρκικη ομάδα να θέλει να τον αποκτήσει άμεσα, μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε στο λιμάνι.

Η ομάδα της Σαμψούντας κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας και επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία σκοπεύει να ξοδέψει πολλά χρήματα για την ενίσχυσή της, έχοντας ήδη κάνει επίσημη κρούση στον Μπακαμπού.

 

Η Σαμσουνσπόρ κινείται για την απόκτηση επιθετικού και εκτός από τον Γαλλοκονγκολέζο φορ, έκανε πρόταση και στον Τεέμου Πούκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς. 

 

Ομάδα: