ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2022 - 18:29

Categories: 

«Μπάσιμο Παναθηναϊκού για τον Σλιμανί!»

 

«Κόλπο- γκρόσο» με την απόκτηση του Ισλάμ Σλιμανί φαίνεται να επιχειρεί ο Παναθηναϊκός!

Όπως αναφέρει η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo» οι «πράσινοι» φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, ώστε να φέρουν στην Ελλάδα τον διεθνή Αλγερινό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. 

Σε αυτό αναφέρει πως ο Σλιμανί είναι στα υπόψη του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του είτε με δανεισμό είτε καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου με την πορτογαλική ομάδα.

Ο Σλιμανί έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι και το 2023, δηλαδή το τέλος της νέας σεζόν όταν και μένει ελεύθερος. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα το οποίο κάνει εκτενή αναφορά στην νέα προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να χτίσει μια νέα ομάδα, οι πράσινοι ενδιαφέρονται αλλά θα πρέπει να καλύψουν το ποσό του 1,2 εκατ που είναι το κασέ του.

Ωστόσο, εάν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κάνει την κίνηση τότε δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραχώρηση του. Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα τονίζει πως εκτός του Παναθηναϊκού για τον Αλγερινό υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φενέρμπαχτσε αλλά και από ομάδες της Τσάμπιονσιπ οι οποίες έχουν στο μυαλό τους την παρουσία του στα γήπεδα της Αγγλίας με την Λέστερ.

Στην περσινή σεζόν ο Αλγερινός έπαιξε σε 28 παιχνίδια με 8 γκολ και 2 ασιστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορτογαλική ομάδα πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο από τη Λιόν.