ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 17:40

Categories: 

«Μπήκε» ο Τζούρασεκ στον Άρη

Ευχάριστα τα νέα για τον Άκη Μάντζιο και κατ’ επέκταση τον Άρη, καθώς ο Νέβεν Τζούρασεκ συμμετείχε στη σημερινή (28/09) προπόνηση και ως εκ τούτου υπολογίζεται για το ματς με την Κηφισιά.

Αντιθέτως, σε ό,τι αφορά στο έτερο «θέμα» που υπάρχει στους «κίτρινους», με τον τραυματισμό του Γιακούμπ Μπράμπετς, το βράδυ θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί εντός της ημέρας…

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, καθώς και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Κίκε Σαβέριο και Λούκας Ρουπ έκαναν θεραπεία και ατομικό.

Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα κάνει μαγνητική και το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματα.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10, 17:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Ομάδα: