ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2023 - 17:54

Categories: 

«Μπλόκο» από την αστυνομία για οπαδούς του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ

Χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η αστυνομία άναψε «κόκκινο» στους «ερυθρόλευκους», ανακοινώνοντας την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλοξενούμενων «οπαδών» στο Γεντί Κουλέ.

Εξάλλου, η κρητική ΠΑΕ ήταν αρνητική στην παραχώρηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης", για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ομάδα: