ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 November, 2023 - 21:45

Categories: 

«Ναυάγιο» για τον χλωμό Ολυμπιακό στη Γερμανία!

Εφιαλτική νύχτα περίμενε έναν τραγικό Ολυμπιακό στο Φράιμπουργκ. Εκεί όπου μια ομάδα χωρίς συνοχή, πλάνο, αποφασιστικότητα, φανερή έλλειψη πάθους  και με άμυνα που έμοιαζε με … ελβετικό τυρί υποτάχθηκε πιο εύκολα και από … προπόνηση στην Φράιμπουργκ με το ταπεινωτικό 5-0  ξυπνώντας εποχές προηγούμενων δεκαετιών και βραδιές Γιουβέντους και Ρόζενμποργκ…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μπορεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της χθεσινή  αναμέτρησης  να έκανε λόγο για μία ομάδα ώριμη, αλλά με αφορμή αυτά πουν παρουσίασε, ήταν ένα … συνονθύλευμα, χωρίς αρχή μέση και τέλος. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ο χθεσινός Ολυμπιακός παρέπεμπε σε .. ώριμο σύκο που έπεφτε παρασυρόμενο από τον άνεμο… Πλέον μετά από αυτή την συντριβή η θέση του Ισπανού προπονητή μοιάζει πιο επισφαλής από ποτέ και όλα δείχνουν ότι μετράει … ώρες στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου! Ο Μαρτίνεθ παρέταξε θεωρητικά ένα «σφιχτό» σχήμα 4-3-2-1, με αμυντικούς μέσους τους Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο, ευελπιστώντας να … φρενάρει τον ρυθμό της Φράιμπουργκ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μπερδέψει την ομάδα του.

Οι Ντόη και Ρέτσος , που συγκροτούσαν το αμυντικό δίδυμο μάρκαραν με τα … μάτια, ενώ η συνολική ανασταλτική λειτουργία ήταν απούσα.

Βεβαίως για την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού ευθύνες βαραίνουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό και την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την μήνη των απογοητευμένων οπαδών της πειραϊκής ομάδας! Με τον κόσμο να εκφράζει την οργή του ξεκάθαρα κατά όλων των υπευθύνων γι’ αυτό το αγωνιστικό χάλι… 

Χατ-τρικ και … ασίστ ο Γκρέγκοριτς για το 4-0 του ημιχρόνου!

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς η Φράιμπουργκ, αφού μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη την … παιδική χαρά της ερυθρόλευκης άμυνας. Η μπάλα -έπειτα από σέντρα του Έγκεσταϊν- έφτασε στον Γκρέγκοριτς που έφερε βόλτα τον Ρέτσο και με συρτό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, που έπεσε αρκετά καθυστερημένα. Στο 8’ ήρθε το 2-0. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίφο η άμυνα των Πειραιωτών σάστισε και ο Γκρέγκοριτς με κεφαλιά ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να βρίσκονται σε λήθαργο. Η Φράιμπουργκ μυρίστηκε αίμα και … ξαναχτύπησε! Έτσι, αφού στο 20’ η εξ’ επαφής κεφαλιά του Γκρέγκοριτς έφυγε άουτ, στο 36’ ήρθε το 3-0. Ο Γκρίφο κουβάλησε την μπάλα έξω από την περιοχή, μοίρασε αριστερά στον Μακένγκο που σέντραρε ωραία και ο αμαρκάριστος και πάλι Γκρέγκοριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Με τους Ρέτσο και Ντόη να τον … κοιτούν! 

Η γερμανική ομάδα έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 42’ στα επίπεδα του 4-0. Ο Σιλντιλιά βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Γκρέγκοριτς και Χέλερ και εκτέλεσε τον Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ μπορεί να έβγαλε το πόδι από το γκάζι, ωστόσο έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Με τον Ιάπωνα Ντοάν στο 77’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

Ομάδα: