ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 February, 2023 - 16:07

Categories: 

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με Αρμάνι Μιλάνο οι Γιώργος Καλαϊτζάκης – Αγραβάνης!

Ούτε το… κλισέ «με μισή ομάδα» δεν φαίνεται ικανό να περιγράψει την κατάσταση στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (23/02) αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για την 25η αγωνιστική της Euroleague…

Κι αυτό γιατί, πέραν των Λευτέρη Μποχωρίδη-Αρτούρας Γκουντάιτις και των διεθνών με την Εθνική Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Νεοκλή Αβδάλα, προέκυψαν δύο ακόμα νέες απώλειες για το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, εκτός της προπόνησης του Παναθηναϊκού έμειναν σήμερα (22/02) και οι Γιώργος Καλαϊτζάκης που είχε ενοχλήσεις στη μέση και Δημήτρης Αγραβάνης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς και αυτοί θα μείνουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι των «πράσινων» στην Ιταλία, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται για τον Χρήστο Σερέλη.

Αντιθέτως, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα θα είναι οι: Λι, Γουόλτερς, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Τόμας, Παπαγιάννης, Μπέικον, Γουίλιαμς, Μαντζούκας και Σαμοντούροβ.

Ομάδα: