ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2023 - 19:44

Categories: 

«Ντόπες» από Αλαφούζο στο Κορωπί

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό επιτελείο μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξή του προς όλους.

Γιάννης Αλαφούζος είχε συνομιλία με την ομάδα για λίγη ώρα και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, με την παρουσία του να δείχνει πως βρίσκεται δίπλα στο «τριφύλλι».

Κάπως έτσι, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού συνεχίζουν συσπειρωμένοι με στόχο την επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τους «πράσινους» να θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Το αφεντικό του «τριφυλλιού» έχει δείξει εμπράκτως τη στήριξή του και την πίστη του στην ομάδα φέτος, όντας δίπλα της διαρκώς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πριμοδοτήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί στη σεζόν.

Ομάδα: