ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 October, 2022 - 15:45

Categories: 

«Ντόπες» από τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Το δικό του μερίδιο στον χαρακτήρα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε να μιλήσει με τους νεαρούς παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Εν γνώσει του λοιπόν ότι υπήρχε ένα ζήτημα άγχους και πίεσης, τους «ντόπαρε» ψυχολογικά, τονίζοντας ότι θα έχουν τη στήριξή του ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

«Παίξτε και μη φοβάστε για τίποτα, εγώ είμαι εδώ, ό,τι και να γίνει. Σας καταλαβαίνω και γνωρίζω πολύ καλά ότι εσείς είστε οι πρώτοι που χαίρεστε στις επιτυχίες και οι πρώτοι που λυπάστε στις αποτυχίες. Είμαι μαζί σας, σας πιστεύω απόλυτα», τους είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνει ο μεγαλομέτοχος για να εκφράσει τη στήριξή του την ομάδα.

Αντίθετα, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην καθημερινότητα του συλλόγου και έχουν προηγηθεί κι άλλες περιπτώσεις όπου, σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε με τους παίκτες για να τους εμψυχώσει.