ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 August, 2022 - 22:19

Categories: 

«Ντόρτια» η Σαλερνιτάνα στη Σαμπντόρια

Εύκολο ήταν το απόγευμα της Σαλερνιτάνα που φιλοξένησε τη Σαμπτόρια για την 3η αγωνιστική της Serie A, καθώς επικράτησε με 4-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, μετά από μια κάθετη πάσα του Φεντερίκο Μπονατσόλι στον Μπουλαγίε Ντια, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή πήρε τη μπάλα και έκανε το 1-0 στο 7’. Εννιά λεπτά αργότερα, ήρθε το 2-0 για τους «βιασύνη» με πρωταγωνιστές του ίδιους ποδοσφαιριστές, αλλά σε αντίστροφους ρόλους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τη Σαρελνιτάνα να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με την ίδια φόρα που ξεκίνησε και το πρώτο. Μάλιστα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει και τρίτο γκολ στο 50’, μετά έξοχη συνεργασία του Λασανά Κουλιμπαλί με τον Βιλχένα, που έκανε το 3-0 απέναντι στη Σαμπτόρια. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Έρικ Μποτέιμ από πολύ κοντινή απόσταση.