ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

5 October, 2023 - 00:43

Categories: 

«Οδοστρωτήρας» η Νιουκάστλ, ταπείνωσε την Παρί!

 

Ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε! Η Νιούκαστλ ήταν ασταμάτητη στην εντός έδρας επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και συνέτριψε με 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το «Σαιντ Τζέιμς Παρκ» έβραζε από τους φίλους της ομάδας, που έδωσαν μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Έντι Χάου, οι οποίοι μπήκαν ορεξάτοι στο χορτάρι.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 17' ο Αλμιρόν νίκησε τον Ντοναρούμα για να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους. Οι «Καρακάξες» είχαν πάρει φόρα και στο 39', ο «γίγαντας» Νταν Μπερν σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ούτε η ανάπαυλα έκοψε τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 50'. Ο Τρίπιερ είδε την κίνηση του Λόνγκσταφ στην πλάτη της άμυνας και εκείνος σκόραρε από δύσκολη γωνία.

Οι Παριζιάνοι άρχισαν να συνέρχονται από εκείνο το σημείο και μείωσαν χάρι στο γκολ του Ερναντέζ στο 56', όμως οι «Καρακάξες» δεν έχασαν την συγκέντρωσή τους. Στο 90+1', ο Σχαρ με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μίλαν αλληλοεξουδετερώθηκαν και αρκέστηκαν στο μεταξύ τους 0-0.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από άποψη κατοχής και φάσεων, με τους «ροσονέρι» να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ με την κεφαλιά του Ζιρού στο 38'. Οι δύο κίπερ ήταν πάντα σε ετοιμότητα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τελικά, από έναν βαθμό.

 

Έτσι, η Νιουκάστλ ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ παραμένει και αήττητη. Στους τρεις η Παρί καταλαμβάνει την δεύτερη θέση, δύο η Μίλαν και με έναν στην τελευταία θέση η Ντόρτμουντ.