ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 January, 2023 - 22:13

«Πάτησε» κορυφή με σούπερ Αραούχο η ΑΕΚ!

 

Με μεγάλο της «όπλο» το … φρούριό της και με τον Σέρχιο Αραούχο σε καταπληκτική βραδια΄η ΑΕΚ μετέτρεψε σε πάρτι την αναμέτρησή της με τον Άρη, τον οποίο υπέταξε με 3-0 και βρέθηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύθηκαν την πληθώρα των εναλλακτικών λύσεων που διαθέτουν σε όλες τους τις γραμμές και με μπροστάρη τον εκπληκτικό Αργεντινό στράικερ, που μοίρασε δύο ασίστ και κέρδισε πέναλτι, η Ένωση» απλοποίησε τα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο ο «Δικέφαλος» του Βορρά πανηγύρισε αισίως την 11η συνεχόμενη νίκη του στην νέα του πύρινη και ατσάλινη έδρα, μεταφέροντας παράλληλα την πίεση στον Παναθηναϊκό, που εγκατέλειψε την κορυφή και πλέον τον περιμένει απόψε μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα σον τοπικό Αστέρα,

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και ευτύχησε να βρει το γρήγορο γκολ (18'). Σταδιακά όμως ο ρυθμός έπεσε, με τον Άρη να προσπαθεί να αντιδράσει στις αρχές του δεύτερου μέρους (εντελώς ακίνδυνος μέχρι τότε). Ωστόσο, η αποβολή του Ετέμπο (60'), οι ελάχιστες επιλογές του στον πάγκο και οι αλλαγές του Αλμέιδα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του «δικεφάλου». Απόλυτος MVP για τους «κιτρινόμαυρους» ο Αραούχο. Ο αρχηγός των γηπεδούχων -που έφερε ξανά στο περιβραχιόνιο το «Α» στη μνήμη του Άλκη- κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στο 18', ενώ είχε και τις ασίστ για τα γκολ των Γκατσίνοβιτς (76') και Πινέδα (89').

Έφτασε τα οκτώ τέρματα στη σεζόν ο Πινέδα, τα πέντε οι Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς, με τον Αραούχο να έχει πλέον οκτώ ασίστ. Επιστροφή για Ελίασον εν μέσω αποθέωσης.

Ομάδα: