ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 December, 2023 - 21:41

Categories: 

«Πάτησε» ξανά κορυφή με «τριάρα» ο Παναθηναίκός!

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Παναθηναϊκός! Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης στο «Πανθεσσαλικό» και συνέτριψαν τον φορμαρισμένο Βόλο με 3-0 , βγάζοντας αντίδραση από την οδυνηρή ήττα στο Περιστέρι! Παράλληλα, επέστρεψαν στην κορυφή με 34 βαθμούς έχοντας δύο βαθμούς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ (32 β. ) και τρεις παραπάνω από ΑΕΚ κασι Ολυμπιακό (που ισοβαθμούν με 31 πόντους) και οποίοι όλοι τους αγωνίζονται απόψε εκτός έδρας κόντρα σε Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Ατρόμητο αντίστοιχα. Μα πάνω απ’ όλα το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξαναβρήκε την αγωνιστική  του φόρμα και ηρεμία που είχαν χαθεί μετά τους τριγμούς που τους προκάλεσαν ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα και η ήττα στο Περιστέρι…

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μία φλύαρη υπεροχή που μεταφράστηκε σε δυο κλασικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη (31’ και 45’+3’ ) αντίστοιχα. Με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ. Στην επανάληψη όμως οι «πράσινοι» ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους. Το αγωνιστικό ανέβασμα του Μπερνάρ, και η είσοδος του Γερεμέγιεφ, προσέδωσαν ποιότητα, αλλά και μεγαλύτερη κίνηση στον χώρο.

Υπόθεση οκτώ λεπτών για το 0-3

Η υπεροχή του Παναθηναϊκού καρποφόρησε στο 64’ Ο Ιωαννίδης με όμορφη κάθετη τροφοδότησε τον Γερεμέγιεφ και ο Σουηδός με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-1. Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι το «τριφύλλι ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 66’ Με την εκτέλεση ακριβείας του Μπερνάρ και την κεφαλιά του Αράο στο πρώτο δοκάρι να βάζει τις βάσεις για τη νίκη των φιλοξενούμενων...  Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 72’ όταν ο Γερεμέγιεφ σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε στον Ασλανίδη, κατέληξε στα δίχτυα.

 

Ομάδα: