ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 November, 2023 - 22:41

Categories: 

«Πάτησε» παρκέ ο ΜακΚίσικ μετά από 55 ημέρες

 

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μονακό και επανήλθε στα παρκέ μετά τις 6 Οκτωβρίου και το 78-88 επί του Παναθηναϊκού

 

 

 

Ιδιαίτερη ήταν για τον Σακίλ ΜκαΚίσικ η αποψινή εκτός ε΄δρας αναμέτρηση ςετου Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό

 

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ πάτησε παρκέ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μονακό στην Ευρωλίγκα, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση των «ερυθρόλευκων» μετά από 55 ημέρες απουσίας!

 

Ο  έμπειρος γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας είχε τραυματιστεί στις 6 Οκτωβρίου και στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έκτοτε, έχασε τα 17 επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού, πέραν από τον τραυματισμό του, βρίσκεται εκτός λίστας ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Να θυμίσουμε πως είχε συμπεριληφθεί στη 12άδα του αγώνα με τη Ζαλγκίρις την περασμένη εβδομάδα, όμως οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην τον χρησιμοποιήσουν, προφυλάσσοντάς και δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

 

Ομάδα: