ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2023 - 21:29

Categories: 

«Πέρασε» από την Αρμενία η Τουρκία

Ξεκίνημα με σπουδαία νίκη για την Τουρκία στα προκριματικά του Euro 2024! Η ομάδα του Στέφαν Κουντς δεν πτοήθηκε από το αυτογκόλ του Κάμπακ που έδωσε προβάδισμα στην Αρμενία και έβαλε... φωτιά στο «Βάζγκεν Σαργκσιάν Ρεπάμπλικαν», γυρνώντας το ματς (1-2).

Κάπως έτσι, η Τουρκία ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024, περνώντας από μια δύσκολη έδρα και πήρε... κεφάλι στον όμιλο εξ αρχής!

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης η Αρμένια έκανε το 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Κάμπακ, μετά από γύρισμα του Χοβανισιάν. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ στην ιστορία των Αρμένιων κόντρα στους Τούρκους.

Στην συνέχεια η Τουρκία είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολευόταν ιδιαίτερα στο να δημιουργεί φάσεις και το γκολ της ισοφάρισης δεν άργησε και πολύ. Στο 35’ ο Κοκτσού έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής νικώντας τον αντίπαλο κίπερ για το 1-1. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ. Στο 64ο λεπτό ο Ακτούρκογλου με άψογο πλασέ στην αντεπίθεση έγραψε το 2-1, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Στέφαν Κουντς στην συνέχεια συνέχιζε να απειλεί την αντίπαλη εστία και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ, με την Αρμενία να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Το σκορ παρέμεινε ως είχε ως το φινάλε και η Τουρκία ξεκίνησε ιδανικά στα προκριματικά την προσπάθειά της για πρόκριση στο Euro του 2024.