ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 November, 2022 - 23:23

Categories: 

«Πέρασε» πρώτη η Αργεντινη, τα ... είδε όλα η Πολωνία!

Ένα εκπληκτικό και δραματικό φινάλε επεφύλασσε ο τρίτος όμιλο τους Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ.

Η Αργεντινή εμφανώς ανώτερη σε όλους τους τομείς επικράτησε μόλις με 2-0 της Πολωνίας, έχοντας ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ και προκρίθηκε ως πρώτη, πέφτοντας πάνω στην Αυστραλία στη φάση των «16». Την ίδια ώρα, οι Πολωνοί ισοβάθμησαν με το Μεξικό, αλλά προκρίθηκαν διότι είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων (0 αντί -1 των Μεξικανών) και πήραν το εισιτήριο για τους «16» μετά το 1986! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Αργεντινή ήταν ανώτερη και από τα πρώτα λεπτά πίεσε για το γκολ, που θα της άνοιγε την πόρτα της πρόκρισης.  Η «αλμπισελέστε» κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι με τον Μέσι να πέφτει μετά από κεφαλιά που επιχείρησε ευρισκόμενος το χέρι του Σέζνι. Με τον Πολωνό τερματοφύλακα να αποκρούει το χτύπημα του άσου της Παρί και να γίνεται ο πρώτος πορτιέρο που αποκρούει δύο πέναλτι σε φάση ομίλων Μουντιάλ

Η Αργεντινή άνοιξε το σκορ στο 46’ με σουτ στην κίνηση του Μακάλιστερ και αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι για να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 67’ με τον Χουλιάν Αλβάρες.