ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 February, 2023 - 21:36

Categories: 

«Πέταξε» για τους «4» του Κυπέλλου το Περιστέρι!

 

Άνετα στην επόμενη φάση το Περιστέρι bwin!

H ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 77-64, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό (18/2, 15:45).

 

 

 

 

Το Περιστέρι bwin μετά τη μέτρια πρώτη περίοδο κυριάρχησε μέσω της εξαιρετικής του αμυντικής λειτουργίας σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να μην φτάνει ποτέ σε σημείο να διεκδικήσει τη νίκη. Τα 3 φάουλ που είχε από νωρίς ο Ράιλι μόνο επιδείνωσαν την κατάσταση για τους Θεσσαλονικείς, που αποχαιρέτησαν με αυτόν τον τρόπο τη διοργάνωση.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Μάρκους Ντένμον, που πέτυχε 23 πόντους και διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα του «δικεφάλου του βορρά». Από κοντά και ο Δημήτρης Μωραΐτης (16π.) που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ κομβικός ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν ο Μίρο Μπίλαν με 8 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από τον ΠΑΟΚ, μοναδικός διακριθέντας ήταν ο Τζέιλεν Ράιλι, που είχε 19 πόντους, ενώ πολύ καλή προσπάθεια έκανε και ο Νέιτ Ρένφρο με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 τάπες.