ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 22:41

Categories: 

«Πέταξε» με Τάισον ο ΠΑΟΚ!

Αφεντικό πρόκρισης έγινε ο ΠΑΟΚ. Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» του Βορρά υπέταξε με 2-0 τον Παναθηναϊκό, χάρη στα τέρματα των Μπραντον Τόμας (52’) και του νεοφερμένου Τάισον  που έκανε ονειρικό ντεμπούτο (72’). Στο συγκεκριμένο διάστημα ο ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα και παράλληλα ανέδειξε ορισμένες από τις φετινές παθογένειες του Παναθηναϊκού παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς με διάθεση να αιφνιδιάσει, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο πίεσης, ο Παναθηναϊκός που δεν υπολόγιζε στον κλινήρη Σπόραρ «κέρδισε» μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να απειλεί.. Στο 21’ οι «Πράσινοι» δημιούργησαν και έχασαν την κλασικότερη ευκαιρία τους να ανοίξουν το σκορ. Έπειτα από μια ωραία εκτελεσμένη αντεπίθεση, ο Τσέριν βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε της στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο 27’ ήταν η σειρά του Κουρμπέλη να απειλήσει με κεφαλιά, αλλά να μην βρίσκει στόχο.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία, Οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου προσέδωσαν μεγαλύτερη οντότητα στον «Δικέφαλο» του Βορρά απέναντι σ’ ένα Παναθηναϊκό, που «πληγώθηκε» από τα πολλά και φτηνά ατομικά του λάθη. Από ένα τέτοιο  του Βαγιαννίδη στο 52’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο νεαρός μπακ του «Τριφυλλιού» γύρισε παρακινδυνευμένα την μπάλα προς τον Λοντίγκιν, με τον Τόμας να κλέβει και να γράφει το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Ο ΠΑΟΚ ζευγάρωσε τα τέρματά του με τον Τάισον, Ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος φορ λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς εκμεταλλεύθηκε την όμορφη πάσα του Ολιβέιρα και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0.

Ομάδα: