ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 June, 2023 - 19:54

Categories: 

«Πακέτο» στον Παναθηναϊκό οι Μπομπουά και Πάντερ

 

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» καθώς οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Κέβιν Πάντερ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «πράσινους» ενώ τα πάντα θα δρομολογηθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Οι τελικοί της Basket League βρίσκονται προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό που θα παραταχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Game 1 με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (4/6, 21:00).

 

Με δεδομένη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν που κλείνει τον κύκλο του στην Αναντολού Εφές, οι «πράσινοι» δουλεύουν ήδη το στήσιμο του ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ροντρίγκ Μπομπουά και Κέβιν Πάντερ.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τον πήχη και να υπογράψει παίκτες που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά. Προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ τον Γάλλο γκαρντ της Εφές και τον Αμερικανό σκόρερ της Παρτίζαν, αναβαθμίζοντας την περιφερειακή γραμμή.

 

 

Ομάδα: