ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 October, 2023 - 23:31

Categories: 

«Πεντάρα» ο Παναθηναϊκός με σολίστ Τζούριτσιτς!

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο καταιγιστικός Παναθηναϊκός την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο συνέτριψε με 5-0. Γεγονός που επέτρεψε στο «Τριφύλλι» να σκαρφαλώσει σ τη δεύτερη θέση με 16 πόντους, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στο κλασικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στις 22 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε σαρωτικό ροτέισον προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον Σέρβο τεχνικό των Πρασίνων να προχωρά σε … οκτώ αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα!  Ο Λοντίγκιν βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Οι Ρούμπεν και Βιλένα στον άξονα, με τους Παλάσιος-Βέρμπιτς στα άκρα, τον Τζούριτσιτς σε ελεύθερο ρόλο και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «Πράσινοι»  μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση αναζητώντας την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος, που θα διευκόλυνε τα πλάνα τους. Η υπεροχή των παικτών του Γιοβάνοβιτς καρποφόρησε μόλις στο τρίτο λεπτό και ήταν απόρροια … σέρβικης συνεργασίας, Έπειτα από  όμορφη σέντρα του Μλαντένοβιτς, ο Φίλιπ Τζούριτσιτις με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 2-0 στο 33' όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, ο Τζούριτσιτς βρήκε στη δεξιά πτέρυγα τον Παλάσιος, ο Αργεντινός «κουβάλησε» την μπάλα και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ σκόραρε για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς.

Πέναλτι Σπόραρ και αποβολή Ασεβέδο για το 3-0

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 3-0. Ο ρέφερι Μανούχος αρχικά έδειξε «παίζετε» σε σπρώξιμο του Ασεβέδο πάνω στον Παλάσιος, αλλά ο Διαμαντόπουλος που βρέθηκε  στο VAR τον κάλεσε , με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα να αλλάζει την απόφασή του. Υπέδειξε το σημείο του πέναλτι λα, στη συνέχεια απέβαλε τον στόπερ των φιλοξενούμενων, με τον Σπόραρ μετά την παραίνεση και των συμπαικτών του να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 3-0. Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους στο 60’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Τζούριτσιτς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γερεμέγιεφ στο 93’.

 

Ομάδα: