ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2022 - 21:45

Categories: 

«Πεντάστερος» Παναθηναϊκός έλαμψε στον Βόλο!

Σε… ξέφρενο γλέντι, με χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού καλεσμένους, εξελίχθηκε το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Βόλο στο… καταπράσινο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως μαρτυράει το τελικό 1-5!

Το «τριφύλλι» πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ των εννιά σερί νικών που κρατούσε από την σεζόν 1994-95 η ομαδάρα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και παραμένοντας πρώτο και... καλύτερο στην κορυφή της φετινής Super League…

 

Η κλάση του Παλάσιος ήταν εκείνη που «ξεκλείδωσε» το «τρίποντο», μερ τον Αργεντινό εξτρέμ να σκοράρει δις σε διάστημα πέντε λεπτών πριν την ανάπαυλα, στο 39’ και στο 44’.

Ενώ στην επανάληψη ακολούθησαν ένα ακόμα διπλό «χτύπημα» με το αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 66ο με τη χρήση VAR και το πρώτο φετινό τέρμα του Τσέριν στο 67ο λεπτό , προτού ο Σπόραρ προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στο 76’.

Με τους τυπικά γηπεδούχους να πετυχαίνουν το… γκολ της τιμής, χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Νοκέρ -που είχε μπει αλλαγή- στο 84ο λεπτό.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ, με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Βόλος έμεινε στην τρίτη θέση και τους 20 πόντους.