ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 December, 2022 - 15:37

Categories: 

«Πιάνει» λιμάνι ο Μαντσίνι

 

Με τις επιλογές στη θέση του κεντρικού αμυντικού να είναι κάπως περιορισμένες στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν βγει στη μεταγραφική αγορά και ψάχνουν να κάνουν δικό τους έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει ρόλο στην ομάδα, ακόμα καλύτερα και ως βασικός για να δώσει ανάσες σε όσους παίζουν συνεχόμενα.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει σε αυτό και η περίπτωση του Παπέ Σισέ, που αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποχωρήσει τον Γενάρη από το λιμάνι. Στην πώλησή του θα βοηθήσει φυσικά και η παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ, την ώρα που Μίτσελ και Ανιγκό τσεκάρουν περιπτώσεις σε Ισπανία και Γαλλία.

Από την άλλη πλευρά, στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει το θέμα του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μια από τις χειμερινές μεταγραφές των «ερυθρολεύκων». Με την υπόθεσή του να μοιάζει τελειωμένη και τον Ολυμπιακό να προσθέτει μια αξιόπιστη λύση στα εξτρέμ του.