ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2022 - 19:36

Categories: 

«Ποδαρικό» με νίκη για τον ΠΑΟΚ

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022.

 Ο «Δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάζοντας αρκετά καλό πρόσωπο επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 16ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, με πρωταγωνιστές έναν παλιό και έναν… καινούριο.

Ο λόγος για τον Κούρτιτς που ευστόχησε σε ένα από τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε (στο 9’ νικήθηκε από τον Μελίσσα, στο 29’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα) ανοίγοντας το σκορ και για τον Ζαμπά, που αγωνίστηκε κανονικά μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία και με πλασέ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έφτασε στους  31 βαθμούς και μείωσε στοςυ 2 τους πόντους της διαφοράς από την δεύτερη ΑΕΚ , ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε 10ος και στους 15.

Από την πλευρά του, ο αξιόμαχος Παναιτωλικός που είχε πολλά προβλήματα στις τελευταίες εβδομάδες λόγω κορωνοϊού, έμεινε με το «αχ» του δοκαριού στο 52’, αλλά και στη φάση του 82’, που ο Λύρατζης πρόλαβε τον Βέργο, πριν ο τελευταίος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.