ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 December, 2023 - 17:03

Categories: 

«Πράσινος» θρίαμβος και πρόκριση στο Final-4

Έβαψε «πράσινη» την ντερμπάρα των «αιώνιων» που διεξήχθη στο κατάμεστο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών ο Παναθηναϊκός!

Παρά το κακό τους ξεκίνημα στο παιχνίδι, οι «πράσινες» βρήκαν αντίδραση και τελικά πήραν τη μεγάλη νίκη με 65-61 επί του Ολυμπιακού, σε μια αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου ντέρμπι και παρέμεινε αμφίρροπη μέχρι τα τελευταία της δευτερόλεπτα! Έτσι, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έκανε το 2/2 για τη φετινή σεζόν κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο, αφού είχε επικρατήσει και με 56-55 τον περασμένο Νοέμβριο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κορυφαίες από τις νικήτριες οι Τζόουνς (24π), Αλέιν (12π, 19 ριμπ) και Τσβίτκοβιτς (15π), ενώ για τις «ερυθρόλευκες» ξεχώρισαν Χριστινάκη (16π, 7 ριμπ), Βίτολα (15π, 7 ριμπ) και Νικολοπούλου (8π, 9 ασίστ).

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, στα ημιτελικά της διοργάνωσης είχαν ήδη προκριθεί ΠΑΣ Γιάννινα, Εσπερίδες και Ελευθερία Μοσχάτου, με τις «πράσινες» να είναι πλέον το πολύ μεγάλο φαβορί για να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου!

Ομάδα: