ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2023 - 15:34

Categories: 

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ίσκο!»

΄Ενα σενάριο… βόμβα έρχεται στο προσκήνιο από την ισπανική ιστοσελίδα «todofichajes». Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ίσκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη και δεν τα βρήκε προσφάτως με την Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζοντας να είναι ελεύθερος, προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Έβερτον.

Συγκεκριμένα ο Ίσκο φέρεται να έφαγε… άκυρο και από την Κόνιασπορ, ενώ η Έβερτον προβληματίζεται σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση. Κάπως έτσι, ο Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό, όπου μπορεί να βρει τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και στην οικονομική άνεση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις τους.

Ο Ίσκο έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του, έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς αλλά παραμένει ένας ιδιαίτερα ποιοτικός μεσοεπιθετικός.

Ομάδα: