ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2023 - 16:26

Categories: 

«Σίφουνας» Μακεδονικός άλωσε την Μυτιλήνη

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Μυτιλήνη ο εξαιρετικός Μακεδονικός! Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά επικράτησε με 3-1 του Αιολικού για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ξεκίνημα της και έφτασε με σχετική ευκολία στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Ραμίρεζ, ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα (22') διπλασίασε τόσο τα τέρματα του, όσο και της ομάδας του για το 2-0, με τον Ζαφειράκη να διαμορφώνει το 3-0 στο 35' ένα σκορ που έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στον Μακεδονικό.

Το σύνολο του Χαραλαμπίδη κατάφερε να μειώσει στο 55' σε 3-1 με τον Κόρνιτς, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραμίρεζ που αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Αιολικού, σε μια πολύ όμορφη κίνηση που δείχνει ποδοσφαιρικό πολιτισμό.