ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

22 April, 2023 - 21:38

Categories: 

«Σίφουνας» στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Με τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, η Ντόρτμουντ δεν άφησε καμία αμφιβολία για το αν θα εκμεταλλευόταν την ήττα της Μπάγερν και συνέτριψε την Άιντραχτ με 3-0, ανεβαίνοντας, παράλληλα, στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

 

Οι Βεστφαλοί είχαν το πόδι στο γκάζι από την αρχή του παιχνιδιού και «σφυροκόπησαν» την άμυνα των φιλοξενούμενων. Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 19' ο Μπέλινχαμ με όμορφο τελείωμα και πέντε λεπτά μετά, ο Μάλεν διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Χούμελς διαμόρφωσε το 3-0 με κεφαλιά, στέλνοντας την Ντόρτμουντ στα αποδυτήρια με ένα ασφαλές προβάδισμα.

Αυτό, βέβαια, δεν έκανε τους Έντιν Τέρζιτς να ρίξουν τον ρυθμό και ο Μάλεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν μετά το 70', αλλά οι προσπάθειες τους περιορίστηκαν στο να κρατήσουν το σκορ σε ανεκτά επίπεδα.

 

Έτσι, η Ντόρτμουντ ανέβηκε στους 60 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την δεύτερη Μπάγερν και πλέον η μάχη για τον τίτλο προμηνύεται καυτή για τις τελευταίες αγωνιστικές.