ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 July, 2023 - 14:03

Categories: 

«Σε συζητήσεις με ΠΑΟΚ για Αουγκούστο η Ναντ!»

Την πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ναντ για την παραχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος από τη μεριά του θα υπογράψει τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, αποκαλύπτει η «Equipe».

«Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Πέρα από την Κορίνθιανς και τη Φλουμινένσε, ο Βραζιλιάνος μέσος, 26 ετών, αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2019. Έχει ήδη συμφωνήσει με την Ναντ για τετραετές συμβόλαιο. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται ενώ ο ΠΑΟΚ διεκδικεί 7 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη του, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026», αναφέρει το ρεπορτάζ στη γαλλική-έγκυρη ιστοσελίδα.

Εκείνο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πως η Ναντ, όντως το προηγούμενο διάστημα, χτύπησε την «πόρτα» του ΠΑΟΚ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση και μένει να φανεί αν οι Γάλλοι επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο μέσο, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Europa Conference League.

Ομάδα: