ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 December, 2023 - 23:59

Categories: 

«Τρένο» η Ίντερ πέρασε και από τη Ρώμη!

 

Το φετινό σκουντέτο μοιάζει δύσκολο να μη βαφτεί νερατζούρο! Η Ίντερ πήρε άλλο ένα ντέρμπι, περνώντας αυτή τη φορά από το «Ολίμπικο», επικρατώντας 2-0 της Λάτσιο και βρίσκεται πλέον στο +5 από τη δεύτερη Γιουβέντους, δείχνοντας πως είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει την κορυφή της Ιταλίας.

Έφτασε τα 250 ματς στη Serie A αλλά αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μπαρέλα, έφτασε τα 29 γκολ μέσα στο 2023 και ισοφάρισε ιστορική επίδοση του Τζουζέπε Μεάτσα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ ο Αργεντινός στράικερ πέτυχε το 9ο τέρμα του σε εκτός έδρας ματς, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά στην καριέρα του!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Με τους «λατσιάλι» να απειλούν κυρίως με τον Ιμόμπιλε και οι «νερατζούρι» με Τιράμ και Λαουτάρο. Τα λεπτά περνούσαν και το γκολ έμοιαζε να πλησιάζει, όπως και έγινε στο 40ο λεπτό χάρη στην οξυδέρκεια του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος μυρίστηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα, πέρασε και τον Προβεντέλ για το 1-0 του ημιχρόνου. Ο Αργεντινός, μάλιστα, αφιέρωσε το γκολ του στην Μπαΐα Μπλάνκα, την περιοχή στην οποία έχει μεγαλώσει, η οποία πλήττεται από καιρικά φαινόμενα και έχει ως αποτέλεσμα μερικές δεκάδες θανάτους.

 

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Ίντερ να χτυπά ξανά στο 66ο λεπτό, όταν ο Μπαρέλα έσπασε στον Τιράμ και αυτός με διαγώνιο τελείωμα εκτέλεσε τον κίπερ της Λάτσιο για το 2-0 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες προς… άπαντες από τους οπαδούς των γηπεδούχων που έβλεπαν άλλο ένα ματς να πηγαίνει καταστροφικά.

 

Ομάδα: