ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 22:34

Categories: 

«Τριάρα» κορυφής για την Ίντερ

Πέρασε με… στιλ από το Τορίνο η Ίντερ! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι άφησε πίσω της τις «γκέλες» των προηγούμενων αγωνιστικών και πατώντας γκάζι στο δεύτερο μέρος, επικράτησε 3-0 της «γκρανάτα».

Στους 22 βαθμούς οι «νερατζούρι» που επέστρεψαν στις νίκες και στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας την ίδια ώρα το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους την Κυριακή για να γνωρίζει τη θέση της! Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έμειναν για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τρίποντο και δείχνουν σε κακή κατάσταση.




Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις και την Τορίνο να έχει απλώς καλύτερες στιγμές, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο βέβαιο, η Ίντερ άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Πήρε τα ηνία και τον έλεγχο, ανέβασε τις γραμμές της και η τριπλή αλλαγή του Ιντζάγκι βοήθησε για να έρθει το 1-0. Διότι δύο λεπτά μετά την είσοδό του, ο Ντάμφρις έφτιαξε το προβάδισμα των «νερατζούρι» που ήρθε από τα πόδια του Τιράμ στο 59’.

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες οκτώ λεπτά αργότερα να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, βρίσκοντας για 11η φορά δίχτυα στη Serie A τη φετινή σεζόν! Ο Τσαλχάνογλου στις καθυστερήσεις, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 3-0.