ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2023 - 17:41

Categories: 

«Τσεκάρει» τον Πρεσιάδο ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για δεξιό μπακ στην καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο, με προοπτική να πάρει φανέλα βασικού και να γίνει μία συνολική αναβάθμιση στη δεξιά πλευράς της «πράσινης» άμυνας.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις απ’ την ευρωπαϊκή αγορά κι ένας απ’ τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Άνχελο Πρεσιάδο της Γκενκ, τον οποίο είχε παρακολουθήσει μέλος του Παναθηναϊκού σε προ λίγων εβδομάδων μεταγραφικό ταξίδι στο Βέλγιο. 

 

Ο 25χρονος δεξιός μπακ (26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη βελγική ομάδα) μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου (έχει οψιόν για συν δύο χρόνια, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει κι ο ίδιος) κι ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί με προσοχή εδώ κι αρκετό καιρό.

 

Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας του Εκουαδόρ στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ κι έχει ήδη τραβήξει τα... βλέμματα πολλών ομάδων. Οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προσεγγίσει τον Πρεσιάδο, με τις εξελίξεις να μετατίθενται χρονικά μετά το τέλος της βελγικής Jupiler League, καθότι είναι σε πλήρη εξέλιξη τα play off τίτλου (η Γκενκ είναι 3η, στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Αντβέρπ).

 

 

Ομάδα: