ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 00:42

Categories: 

«Υπερηχητική» Μονακό ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα!

Οργάνωσε... ρεβεγιόν με καλεσμένη την Μπαρτσελόνα η Μονακό!

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε αδιανόητη εμφάνιση και διέλυσε τους τραγικούς «μπλαουγκράνα» με σκορ 91-71, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, με ρεκόρ 10-7 και ισοβαθμία στην τέταρτη θέση! Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έπεσε στο 11-6 και είναι μόνη τρίτη, με τους υπόλοιπους όμως να... πλησιάζουν απειλητικά.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης φάνηκε πως οι Μονεγάσκοι δεν αστειεύονταν, καθώς πήραν πολύ γρήγορα διψήφιο προβάδισμα το οποίο απώλεσαν σε ελάχιστες περιπτώσεις μέχρι το φινάλε. Κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων έσβησε στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, όταν με ένα επιμέρους σκορ 17-0 το 67-55 μετετράπη σε 84-55.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο και πάλι ασταμάτητος Μάικ Τζέιμς με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Εξαιρετικός με 19 πόντους και 4/6 τρίποντα ο Άλφα Ντιαλό, ενώ 11 πόντους είχε ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ. Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως οι Μονεγάσκοι ευστόχησαν σε 15 από τα 30 τρίποντα που επιχείρησαν! Από τους ηττημένους, προσπάθησε με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ ο Τζαμπάρι Πάρκερ.