ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2023 - 01:15

Categories: 

«Φουλάρει» για πρόκριση η Δανία!

Όταν «ξύπνησε» η Δανία, νίκησε άνετα 3-1 το Καζακστάν στην Κοπεγχάγη στο ματς που ολοκλήρωσε την έβδομη αγωνιστική του όγδοου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 κι «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τη Σλοβενία, με αμφότερες να βρίσκονται στο +4 από Φινλανδία και Καζάκους τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το ματς

Οι Δανοί δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των Καζάκων και μέχρι το 30’ δημιούργησαν μόνο δύο καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Μετά το μισάωρο, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1992 βρήκαν τους χώρους κι έφτασαν στο 1-0 στο 36’. Ο Ερικσεν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Αντερσον, ο οποίος με κεφαλιά γύρισε στον Βιντ, που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 45’+1’, ο Χόιλουντ έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Σκοβ, που με ωραία προσποίηση βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε άψογα για το 2-0.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους «βίκινγκς» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’, ο Ερικσεν έκανε τη σέντρα κι ο Σκοβ νίκησε τους αμυντικούς του Καζακστάν για το για το 3-0. Οι Καζάκοι απάντησαν στο 58', όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Καΐροφ μέσα στην περιοχή, ο Βορογκόφσκι με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν από μια καλή ευκαιρία. Ο Πόουλσεν έχασε μια καλή ευκαιρία για το 4-1 στο 86’ κι ο Ταγκιμπέργκεν άλλη μια για το Καζακστάν στο 90’ χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.