ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 August, 2023 - 15:20

Categories: 

«Φουλάρει» ο Ολυμπιακός για ενίσχυση σε πολλά μέτωπα

 

Στην τελική ευθεία των κινήσεων για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, όλα δείχνουν ανοικτά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ το επόμενο διάστημα.

Οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ισπανική αγορά, όπου ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Ράφα Μιρ και του Λούκας Μπογέ, ενώ επανέρχονται εκ νέου εκείνες του Μάρκος Αντρέ και του Ραφαέλ Μπορέ.

Ο Ράφα Μιρ είναι ο παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη και το ξεκαθάρισε, μάλιστα, στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Η Βαλένθια έχει εκφράσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ και εκείνος δείχνει ενθουσιασμένος με την προοπτική να επιστρέψει στην ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Δύο ακόμη παίκτες που αρέσουν στον Αντόνιο Κορδόν είναι ο Μάρκος Αντρέ και ο Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός, ενώ είχε παρουσιαστεί θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για τους Πειραιώτες, φαίνεται πως διστάζει και περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα της LaLiga.

Ο Μάρκος Αντρέ, εν τω μεταξύ, δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες», οι οποίες του ζήτησαν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και οι Ίβηρες υποστηρίζουν πως ο Κορδόν δεν τον έχει ξεχάσει.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Μπορέ, η μεταγραφή του τον Ιούλιο χάλασε για δύο λόγους: πρώτον γιατί δεν τα βρήκε ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ και επειδή ο παίκτης περίμενε κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Μένει να φανεί αν θα σημειωθεί ανατροπή και ο Κολομβιανός φορ θα είναι εκείνος που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της πειραϊκής ομάδας.

Ομάδα: