ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 November, 2022 - 19:30

Categories: 

«Φώτισε» … μισός τίτλος για τον Παναθηναϊκό!

 

Την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει απτόητος ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο . Η διακοπή της Super League  ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκει το «Τριφύλλι» αήττητο με τον εκπληκτικό απολογισμό 12 νικών και μίας μόλις ισοπαλίας Μία απίστευτη επίδοση, που καταδεικνύει περίτρανα την ποιότητα του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σημείο αναφοράς για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα . Ο διεθνής φορ, που πέρασε αλλαγή στο 64’ παίρνοντας τη θέση του Κουρμπέλη έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του, αφού με ψύχραιμο σουτ του στο 80’ «νίκησε» τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Με τον νεαρό επιθετικό για τρίτο συνεχόμενο ματς των «πρασίνων να αναδεικνύεται σε λυτρωτή της ομάδας του Θυμίζουμε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του επεισοδιακού ντέρμπι αιωνίων ήταν αυτός που κέρδισε πανέξυπνα το πέναλτι από τον Άβιλα δίνοντας τη δυνατότητα στον Σπόραρ να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο ματς της περασμένης Τετάρτης στο Αγρίνιο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι είχε χαρίσει στον Παναθηναϊκό μία τεράστια σε αξία νίκη με 1-0 στο 78’ … Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάγκνουσον στο 94’ με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ

Σε ό,τι αφορά τη εικόνα του αγώνα ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, υποχρεώνοντας τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας δυσκόλευαν την μετάβαση των παικτών του Γιοβάνοβιτς.Καταλυτική όμως αποδείχθηκε η φάση της αποβολής του Έρλινγκμαρκ στο 35’. Ο μέσος του Ατρόμητου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Μανούχο, για πάτημα στον αστράγαλο του Πέρεθ.

Ρίγη συγκίνησης στην βράβευση Μαραγκού

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον Σπύρο Μαραγκό και τον Γιόζεφ Βάντσικ για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Ο Σπύρος Μαραγκός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να γνωρίζει την αποθέωση, όντας σε αναπηρικό καροτσάκι, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε σε χειροκροτήματα στη βράβευση του Σπύρου Μαραγκού σε μία άκρως συγκινητική στιγμή στη Λεωφόρο.